Κατ-Οίκον-Οδοντιατρική-Φροντίδα

Οδοντιατρος Κατ Οίκον

Κατ Οίκον Οδοντιατρική Φροντίδα 24 ώρες! 

Μάθετε Περισσότερα
Doctor Home Care

Οδοντιατρος Κατ Οίκον

Μια υπηρεσία από τη Doctor Home Care που αφορά όλους όσους χρήζουν οδοντιατρική περίθαλψη και δεν έχουν την δυνατότητα προσέγγισης στον χώρο του οδοντιατρείου

Κλείστε Ραντεβού

Οδοντιατρικη Φροντιδα - DOCTOR HOME CARE

Οδοντιατρική Φροντίδα Κατ Οίκον

Η κατ΄οικον οδοντιατρική φροντίδα της Doctor Home Care αποτελεί μια υπηρεσία που αφορά όλους όσους χρήζουν οδοντιατρική περίθαλψη και δεν έχουν την δυνατότητα προσέγγισης στον χώρο του οδοντιατρείου εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων υγείας, είτε έλλειψης χρόνου και τρόπου.

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί εξειδικευμένο και υπερσύγχρονο εξοπλισμό για να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών μας και να τους προσφέρει συνολική αντιμετώπιση των οδοντιατρικών προβλημάτων τους . Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα μεταφοράς σε συνεργαζόμενη ιδιωτική κλινική ώστε αν υπάρχει ανάγκη να γίνει οδοντιατρική περίθαλψη σε ασφαλές νοσοκομειακό περιβάλλον.

Κλείστε Ραντεβού Για Οδοντιατρική Φροντίδα Στο Σπίτι
Κατ-Οίκον-Οδοντιατρική-Φροντίδα

Εξειδικευμένος & Υπερσύγχρονος Εξοπλισμός 

 

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί εξειδικευμένο και υπερσύγχρονο εξοπλισμό για να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών μας και να τους προσφέρει συνολική αντιμετώπιση των οδοντιατρικών προβλημάτων τους .

Πρόγραμμα Οδοντοτιατρικής Φροντίδας

Οι Οδοντιατρικές Υπηρεσίες της Doctor Home Care Παρέχονται Πάντα Με Προσωποκεντρική Προσέγγιση!

Διάγνωση & Καταγραφή των προβλημάτων του ασθενούς

Δημιουργία του κατάλληλου σχεδίου θεραπείας

Ενημέρωση για τα οδοντιατρικά προβλήματα και το κόστος της θεραπείας

Διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων οδοντιατρικών πράξεων

Οδοντίατρος Κατ’ Οίκον

 

Προσφέρουμε όλο το φάσμα των οδοντιατρικών υπηρεσιών από την άνεση του σπιτιού σας. Τώρα πια δεν χρειάζεται να επισκεφτείτε το οδοντιατρείο για προβλήματα των δοντιών σας. Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο για να σας παρέχουμε υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες στο σπίτι.