ΑΡΧΙΚΗ » Ακτινογραφίες Κατ’Οίκον

Ακτινογραφίες Κατ Οίκον

24 ώρες – Άμεση Παράδοση Των Αποτελεσμάτων

Μάθετε Περισσότερα

Doctor Home Care

Ακτινογραφίες Κατ Οίκον

Μια υπηρεσία από τη Doctor Home Care που αφορά όλους όσους χρήζουν ακτινογραφίας στο σπίτι και δεν έχουν την δυνατότητα προσέγγισης στον χώρο του νοσοκομείου.

Κλείστε Ραντεβού

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ – DOCTOR HOME CARE

Κατ Οίκον Ακτινογραφίες & Υπέρηχοι

Η Doctor Home Care παρέχει τη δυνατότητα ακτινογραφίας και υπέρηχου στο σπίτι, διαθέτοντας όλο τον εξοπλισμό και την απαιτούμενη προστασία. Διευκολύνουμε άτομα που είναι δύσκολο να μετακινηθούν και να εξασφαλίζουν άριστης πιστότητας και ποιότητας ακτινογραφική εξέταση με άμεση ανταπόκριση.

Κλείστε Ραντεβού Για Ακτινογραφία

Υπερσύγχρονος & Πιστοποιημένος Εξοπλισμός 

 

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί εξειδικευμένο και υπερσύγχρονο ακτινολογικό εξοπλισμό μια υπηρεσία πιστοποιημένη τον Ιατρικό Σύλλογο & την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ)

Μαθε Περισσοτερα

Γιατί Ακτινογραφία Στο Σπίτι;


Παρέχουμε τη δυνατότητα ακτινογραφίας στο σπίτι, διαθέτοντας όλο τον εξοπλισμό και την απαιτούμενη προστασία.  Διευκολύνουμε άτομα που είναι δύσκολο να μετακινηθούν και εξασφαλίζουν άριστης πιστότητας και ποιότητας ακτινογραφική εξέταση με άμεση ανταπόκριση.

ακτινογραφια-doctorhomecare

ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ – DOCTOR HOME CARE

Κατ Οίκον Υπέρηχοι – Triplex

Έμπειροι Ακτινοδιαγνώστες επισκέπτονται κατ΄Οίκον τους ασθενείς και διενεργούν Υπέρηχο και Τρίπλεξ στο σπίτι. Ο υπέρηχος κατ οίκον και το τρίπλεξ κατ οίκον διενεργείται με τον κορυφαίο φορητό υπερηχογράφο ESAOTE MYLAB30. Η παράδοση των αποτελεσμάτων είναι άμεση (εικόνες και διάγνωση)

 

Κλείστε Ραντεβού Για Υπέρηχο - Triplex

DOCTOR HOME CARE – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Πιστοποιημένος Εξοπλισμός