ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ –  24 ΩΡΕΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΓΙΑΤΡΟΣ KAT’ OIKON ΜΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

01.

Καλείτε στο 210-6747520

 

02.

Επικοινωνείτε με έμπειρο Γιατρό 

03.

Ο Γιατρός βρίσκεται δίπλα σας σε λίγη ώρα

ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ – DOCTORHOMECARE

Η Doctor Home Care συνεργάζεται με έμπειρους γιατρούς για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες Ιατρικές και Νοσηλευτικές Υπηρεσίες κατ’ οίκον. Η υπηρεσία Γιατρός Κατ΄Οίκον της Doctor Home Care βρίσκεται στο χώρο σας άμεσα και μετά από την λήψη ενός πλήρους ιστορικού, εξετάζει τον άρρωστο, κάνει τη διάγνωση της ασθένειας και του υποδεικνύει την κατάλληλη φαρμακευτική ή κλινική αγωγή για τη θεραπεία του καθώς και τις οδηγίες για πιο γρήγορη ανάρρωση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6747520, κλείστε άμεσα το ραντεβού σας με τον γιατρό που χρειάζεστε και ενημερωθείτε για τις τιμές.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ

Στόχοι Του Προγράμματος “ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”

Στόχος του Προγράμματος ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ αποτελεί η παροχή νοσοκομειακού επιπέδου αγωγής στο σπίτι σε ασθενείς που, στο παρελθόν, θα τοποθετούνταν σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου. Επιπλέον, η ευαισθητοποίηση γύρω από τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την παραμονή του ασθενούς στο νοσοκομείο, ιδιαίτερα των ηλικιωμένων, κάνει τους ασθενείς να βλέπουν με θετικό μάτι μία τέτοια επιλογή.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ

ΓΙΑΤΡΟΣ-ΣΤΟ-ΣΠΙΤΙ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ – ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Η Doctor Home Care συνεργάζεται με τους πιο έμπειρους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες Ιατρικές και Νοσηλευτικές Υπηρεσίες κατ’ οίκον.