ΑΡΧΙΚΗ » ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ιατρικές Υπηρεσίες Κατ’ Οίκον 24 Ώρες

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Doctor Home Care

Γιατρός Στο Σπίτι 24ώρες

Μια υπηρεσία από τη Doctor Home Care που αφορά όλους όσους χρήζουν ιατρικής βοήθειας στο σπίτι και δεν έχουν την δυνατότητα προσέγγισης στον χώρο του νοσοκομείου.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΤΩΡΑ

ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

01.

Καλείτε στο 210-6747520

 

02.

Επικοινωνείτε με έμπειρο Γιατρό.

 

03.

Ο Γιατρός βρίσκεται δίπλα σας σε 60 λεπτά.

ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ - DOCTOR HOME CARE

Δίπλα Σας Κάθε Στιγμή

Η Doctor Home Care συνεργάζεται με τους πιο έμπειρους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων για να σας προσφέρει Ολοκληρωμένες Ιατρικές και Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Κατ’ Οίκον. Ο εξειδικευμένος Γιατρός της Doctor Home Care βρίσκεται στο χώρο σας άμεσα και μετά από την λήψη ενός πλήρους ιστορικού, εξετάζει τον άρρωστο, κάνει τη διάγνωση της ασθένειας και του υποδεικνύει την κατάλληλη φαρμακευτική ή κλινική αγωγή για τη θεραπεία του καθώς και τις οδηγίες για πιο γρήγορη ανάρρωση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6747520, κλείστε άμεσα το ραντεβού σας με τον γιατρό που χρειάζεστε και ενημερωθείτε για τις τιμές.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ

giatros-sto-spiti-doctorhomecare

giatros-sto-spiti

Στόχοι Του Προγράμματος “ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ”

Στόχος του Προγράμματος ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ αποτελεί η παροχή νοσοκομειακού επιπέδου αγωγής στο σπίτι σε ασθενείς που, στο παρελθόν, θα τοποθετούνταν σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου. Επιπλέον, η ευαισθητοποίηση γύρω από τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την παραμονή του ασθενούς στο νοσοκομείο, ιδιαίτερα των ηλικιωμένων, κάνει τους ασθενείς να βλέπουν με θετικό μάτι μία τέτοια επιλογή.

Γιατί Γιατρός Στο Σπίτι;


Παρέχουμε τη δυνατότητα επίσκεψης στο σπίτι όλο το 24ωρο, διαθέτοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και την απαιτούμενη προστασία.  Διευκολύνουμε άτομα που είναι δύσκολο να μετακινηθούν και εξασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες σας.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Η Doctor Home Care συνεργάζεται με τους πιο έμπειρους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες Ιατρικές και Νοσηλευτικές Υπηρεσίες. Επιλέξτε την ειδικότητα γιατρού που χρειάζεστε από τις παρακάτω.

pathologos-sto-spiti

DOCTOR HOME CARE


ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ο Ειδικός Παθολόγος καταφθάνει άμεσα στον χώρο σας, πλήρως εξοπλισμένος για κατ’ οίκον επισκέψεις, και κατόπιν κλινικής εξέτασης, ορίζει την νοσηλευτική πράξη, καθώς και την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή που πιθανόν απαιτείται. Έπειτα αναλαμβάνουν οι εξειδικευμένοι νοσηλευτές της Doctor Home Care.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

DOCTOR HOME CARE


ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η Doctor Home Care παρέχει 24ωρη υπηρεσία Καρδιολόγος Στο Σπίτι. Έμπειρος Καρδιολόγος έρχεται στον χώρο όπου βρίσκεται ο ασθενής και έπειτα από ιατρική εκτίμηση της κατάστασης, προτείνει, εφόσον κρίνει απαραίτητο, την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Οι εξειδικευμένοι νοσηλευτές της Doctor Home Care αναλαμβάνουν τις νοσηλευτικές πράξεις, στην περίπτωση που χρειαστούν. 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ - 210 6747520

kardiologos-sto-spiti-doctorhomecare

pneumonologos-sto-spiti

DOCTOR HOME CARE


ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η Doctor Home Care σας παρέχει την υπηρεσία Πνευμονολόγος Στο Σπίτι, 24 ώρες σε ολόκληρη την Αττική. Ο Ειδικός Πνευμονολόγος έρχεται στον χώρο σας, πλήρως εξοπλισμένος με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, πραγματοποιεί κλινική εξέταση του ασθενούς και ορίζει την πιθανή φαρμακευτική αγωγή. Οι νοσηλευτές της Doctor Home Care αναλαμβάνουν τις νοσηλευτικές πράξεις που πιθανόν να υποδείξει ο γιατρός, προσφέροντας έτσι μία ολοκληρωμένη ιατρική και νοσηλευτική υπηρεσία κατ’ οίκον.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ- 210 6747520

DOCTOR HOME CARE


ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η Doctor Home Care παρέχει 24ωρη υπηρεσία Ορθοπεδικός Στο Σπίτι. Ειδικός Χειρούργος Ορθοπεδικός σας έρχεται στον χώρο σας και έπειτα από κλινικό έλεγχο, προτείνει, εφόσον κρίνει απαραίτητο, την κατάλληλη αντιμετώπιση – θεραπεία. Οι εξειδικευμένοι νοσηλευτές της Doctor Home Care αναλαμβάνουν τις νοσηλευτικές πράξεις, σε περίπτωση που χρειαστούν. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

doctorhomecare-orthopedikos-kat-oikon