ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Καρδιολογικές Εξετάσεις Κατ’ Οίκον – 24ώρες Δίπλα Σας. 

Καρδιολόγος Στο Σπίτι – Επίσκεψη Κατ’ Οίκον Στην Αθήνα

Οι Καρδιολόγοι της Doctor Home Care είναι σε ετοιμότητα 24ώρες στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουν κάθε καρδιολογικό πρόβλημα υγείας στο χώρο σας. Με καρδιολογικό όχημα πλήρως εξοπλισμένο για τα επείγοντα, βρίσκονται στο πλευρό σας αμέσως, μέσα σε 45-60’. Σας εξετάζουν, λαμβάνουν το ιατρικό ιστορικό σας και σας προτείνουν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να σας παρέχουν ιατρική βοήθεια στο σπίτι και να πραγματοποιήσουν καρδιολογικές εξετάσεις και ιατρικές πράξεις κατ’ οίκον όπως ηλεκτροκαρδιογράφημα, υπέρηχο καρδιάς, holter ρυθμού.

Καρδιολόγος Κατ’ Οίκον 24ώρες

Με 3 Απλά Βήματα


 

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Καρδιολογικές Εξετάσεις Κατ’ Οίκον –  24ωρες Δίπλα σας.

Η επίσκεψη καρδιολόγου στο σπίτι είναι μια υπηρεσία που λειτουργεί 24/7 και βοηθά ασθενείς που δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν να μετακινηθούν.  Κατά την επίσκεψη κατ’ οίκον, ο καρδιολόγος θα έρθει στο σπίτι του ασθενούς για να πραγματοποιήσει ποικίλες εξετάσεις και να αξιολογήσει την υγεία της καρδιάς σας. Ενδεικτικά οι εξετάσεις αυτές περιλαμβάνουν τη λήψη της αρτηριακής πίεσης, τη μέτρηση του καρδιακού παλμού και τη διεξαγωγή ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΗΚΓ) για τον έλεγχο τυχόν μη φυσιολογικών καρδιακών ρυθμών. Ο καρδιολόγος μπορεί επίσης να ρωτήσει τον ασθενή για το ιατρικό του ιστορικό και τυχόν συμπτώματα που μπορεί να εμφανίζει.

καρδιολογοσ-κατ-οικον-doctorhomecare

καρδιολογοσ-κατ-οικον-doctorhomecare

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Στόχος της Υπηρεσίας “Καρδιολόγος στο Σπίτι” 

Στόχος της κατ’ οίκον επίσκεψης καρδιολόγου είναι να παρέχει άνετη και προσβάσιμη υγειονομική περίθαλψη σε ασθενείς που μπορεί να δυσκολεύονται να μεταβούν σε κλινική ή στο ιατρείο. Ηλικιωμένοι ασθενείς ή άτομα με κινητικά προβλήματα, άτομα που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές ή άτομα που έχουν πάρει πρόσφατα εξιτήριο από το νοσοκομείο είναι μερικές από τις περιπτώσεις ασθενών που οφελούνται από την υπηρεσία μας. Οι επισκέψεις στο σπίτι μπορεί επίσης να είναι ωφέλιμες για άτομα με χρόνιες καρδιακές παθήσεις, καθώς επιτρέπουν στον καρδιολόγο να παρακολουθεί την κατάστασή τους και να κάνει οποιεσδήποτε απαραίτητες προσαρμογές στο πρόγραμμα θεραπείας τους.

Επίσκεψη Καρδιολόγου Κατ’ Οίκον & Οφέλη Για Τον Ασθενή.

Προετομασία Πριν Από Την Επίσκεψη

Καρδιολογικές Εξετάσεις Καρδιολόγος Κατ’ Οίκον

Η Doctor Home Care συνεργάζεται με τους πιο έμπειρους καρδιολόγους για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες Ιατρικές Υπηρεσίες Στο Σπίτι.

Καρδιολογικές Εξετάσεις Στο Σπίτι


καρδιολογοσ-κατ-οικον-doctorhomecare

Καρδιολογικές Παθήσεις και Συμπτώματα

Ο Καρδιολόγος αντιμετωπίζει μια σειρά από καρδιολογικές παθήσεις στο σπίτι  

καρδιολογοσ-κατ-οικον-doctorhomecare

 


 • Αρρυθμίες
 • Οξεία στεφανιαία σύνδρομα
 • Νόσοι των μεγάλων αγγείων
 • Καρδιολογική ανεπάρκεια
 • Βαλβιδοπάθειες
 • Υπέρταση
 • Συγκοπτικά επεισόδια
 • Μυοκαρδίτιδα
 • Περικαρδίτιδα
 • Ενδοκαρδίτιδα
 • Μυοκαρδιοπάθεια

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποιο είναι το κόστος μιας κατ’ οίκον επίσκεψης καρδιολόγου;


Το κόστος της κατ’ οίκον επίσκεψης καρδιολόγου ποικίλλει ανάλογα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Το κόστος της επίσκεψης έιναι 100€ και περιλαμβάνει την εξέταση και τη διάγνωση. 

Γίνονται δεκτά ασφαλιστικά προγράμματα για κατ’ οίκον επισκέψεις;


Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν έναν αριθμό επισκέψεων κατ’ οίκον. Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον ασφαλιστικό σας πάροχο για να επιβεβαιώσετε την κάλυψη για μια επίσκεψη στο σπίτι πριν προγραμματίσετε. 

Υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το ποιος μπορεί να προγραμματίσει μια επίσκεψη στο σπίτι;


Δεν υπάρχει απολύτως κανένας περιορισμός. Η υπηρεσία απευθύνεται σε όλους.

Ποιους αφορά η υπηρεσία κατά κύριο λόγο;


Η επίσκεψη καρδιολόγου στο σπίτι είναι μια εξαιρετική επιλογή για ηλικιωμένα άτομα ή άτομα με κινητικά προβλήματα, και άτομα που έχουν πάρει πρόσφατα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Μπορεί επίσης να είναι ευεργετικό για άτομα με χρόνιες καρδιακές παθήσεις, καθώς επιτρέπει στον καρδιολόγο να παρακολουθεί την κατάστασή τους και να κάνει οποιεσδήποτε απαραίτητες προσαρμογές στο σχέδιο θεραπείας τους.