ΑΡΧΙΚΗ » Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Doctor Home Care

Ομάδα εξειδικευμένων Ιατρών και Νοσηλευτών με 25+ χρόνια εμπειρίας στην Κατ’ Οίκον Νοσηλεία.

Είμαστε ένα σύνολο επιστημόνων υγείας που αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη νοσηλευτική φροντίδα ασθενών που χρειάζονται απλές ή σύνθετες νοσηλευτικές υπηρεσίες για οποιαδήποτε πάθηση στο σπίτι. 

Η αγάπη για τον ασθενή και η σωστή περίθαλψη του αποτελεί προτεραιότητα των νοσηλευτών μας, οι οποίοι είναι άρτια επιστημονικά καταρτισμένοι και εφοδιασμένοι με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Επικεντρωνόμαστε αρχικά, στις ατομικές ανάγκες των ασθενών και λειτουργούμε ομαδικά για την ολοκληρωμένη φροντίδα και την πρόοδο της υγείας των ασθενών, η οποία πραγματοποιείται στο απαιτούμενο χρονικό διάστημα χωρίς καθυστερήσεις.

Ο Στόχος Μας

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τη μέγιστη υγειονομική περίθαλψη με άμεση και άψογη παρακολούθηση στο περιβάλλον σας χωρίς καμία ταλαιπωρία μετακίνησης και χωρίς τον κίνδυνο ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

10000

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

55000

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

50

ΔΗΜΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

24 Ωρες Νοσηλευτής Στο Σπίτι

Με ένα τηλεφώνημά σας στο 210-6747520 το τηλεφωνικό μας κέντρο ενημερώνει άμεσα τη κινητή μονάδα που βρίσκεται στο κοντινότερο σημείο, ώστε να φθάσει στην οικία σας το συντομότερο δυνατό. Καλύπτουμε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

​Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες σας, να λύσουμε τυχόν απορίες σας και να σας εξασφαλίσουμε, σε συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό σας, μια ολοκληρωμένη νοσηλεία κατ’ οίκον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχετε ερωτήσεις; Καλέστε μας 24 ώρες