Λίγα λόγια για εμάς 

Είμαστε μια ομάδα εξειδικευμενων γιατρών και νοσηλευτών, που αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα ασθενών που πάσχουν απο χρόνια νοσήματα (καρκίνος, συνδρομο βραχέως εντέρου, αγγειακα εγκεφαλικά επεισόδια) καθώς και ασθενών που χρειάζονται απλές ή σύνθετες νοσηλευτικές υπηρεσίες για οποιαδήποτε πάθηση στο σπίτι.

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε στο σπίτι σας, ολοκληρωμένες λύσεις για την θρεπτική σας υποστήριξη, από το πεπτικό ή ενδοφλέβια, για την αντιμετώπιση του χρόνιου τραύματος, των κατακλίσεων, των στομιών και του διαβητικού ποδιού, για την αντιμετώπιση του πόνου και για την τοποθέτηση ειδικών φλεβικών καθετήρων με σκοπό την χορήγηση ορών, φαρμακων ή τροφής. Επιπλεον, στόχος της ομάδας μας είναι ο ασθενής να έχει τη μέγιστη υγειονομική περίθαλψη με άμεση και άψογη παρακολούθηση στο περιβάλλον του χωρίς καμία ταλαιπωρία μετακίνησης και χωρίς τον κίνδυνο ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.​

Με ένα απλό τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό μας κέντρο ενημερώνεται άμεσα η κινητή μονάδα νοσηλευτών μας που βρίσκεται στο κοντινότερο σημείο, ώστε να φθάσει στην οικία σας το συντομότερο δυνατό. Η ομάδα μας καλύπτει όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

​Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες σας, να λύσουμε τυχόν απορίες σας και να σας εξασφαλίσουμε, σε συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό σας, μια ολοκληρωμένη νοσηλεία κατ’ οίκον.