ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΡΧΙΚΗ » ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΟΠΥΥ

Οι περισσότερες διαγνωστικές εξετάσεις μπορούν να γίνουν στο σπίτι, χωρίς καμία ταλαιπωρία του ασθενούς, αποφεύγοντας ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και άσκοπη μετακίνηση. Οι διαγνωστικές εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες τις ημέρες της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και Αργιών, έχοντας άμεσα αποτελέσματα, στις περισσότερες εξετάσεις, ακόμη και την ίδια μέρα. Οι εξετάσεις αίματος μπορούν να γίνουν και μέσω ΕΟΠΥΥ.

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η Doctor Home Care παρέχει τη δυνατότητα ψηφιακής ακτινογραφίας στο σπίτι, διαθέτοντας όλο τον εξειδικευμένο εξοπλισμό με χαμηλή δόση ακτινοβολίας. Διευκολύνουμε άτομα που είναι δύσκολο να μετακινηθούν και να εξασφαλίζουν άριστης ποιότητας ακτινογραφική εξέταση.

ιατρός ακτινολόγος εξετάζει μια ακτινογραφία που εχει πραγματοποιηθεί κατ οικον

ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ – TRIPLEX ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

Η Doctor Home Care με τον διαθέσιμο φορητό εξοπλισμό μπορεί να σας εξυπηρετήσει για τη διενέργεια υπερήχων άνω κάτω κοιλίας, νεφρών και ουροδόχου κύστης, προστάτη, έσω γεννητικών οργάνων, ήπατος, χοληδόχου κύστης, χοληφόρων, παγκρέατος, θυρεοειδούς, μαστών, όσχεου, μαλακών μορίων κ.α.

ΥΠΕΡΗΧΟΣ-ΚΑΤ-ΟΙΚΟΝ-doctorhomecare

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλες τις μικροβιολογικές εξετάσεις που εκτελούνται σε Διαγνωστικά Εργαστήρια. Η υπηρεσία απευθύνεται σε όλους και όχι μόνο τις περιπτώσεις ατόμων με δυσκολία μετακίνησης. Η διευκόλυνση του ασθενούς είναι προφανής καθώς δεν χρειάζεται να επισκεφτεί καποιο διαγνωστικό κέντρο ούτε να παραλάβει τα αποτελέσματα ο ίδιος.

αιματολογικές εξετάσεις κατ οίκον

TΕΣΤ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ – ΜΟΡΙΑΚΟ PCR – RAPID ΤΕΣΤ – ΤΕΣΤ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ

Κλείστε τώρα ραντεβού καλώντας στο 2106747520 για τεστ Ανίχνευσης Κορονοϊού Covid-19 στο σπίτι. Mοριακό (τεστ PCR) – Rapid Tεστ Αντιγόνου – Tεστ Αντισωμάτων πραγματοποιούνται κατ’ οίκον, σε γραφεία, σε ξενοδοχεία και σε επιχειρήσεις χωρίς μετακινήσεις αλλά με απόλυτη ασφάλεια λόγω των αυστηρών πρωτοκόλλων της Doctor Home Care.

covid-19-test-sto-spiti