Η DoctorHomeCare (www.doctorhomecare.gr) ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2015 και αποτελεί εναν απο τους πλέον εξειδικευμένους πάροχους νοσηλευτικών και ιατρικών υπηρεσίων στο σπίτι (κατ’οίκον νοσηλεία , φροντίδα ασθενών στο σπιτι, φροντίδα ηλικιωμένων, φροντίδα βαρέως πασχόντων).

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας σε ασθενείς που πάσχουν απο χρόνια νοσήματα, σε άτομα με κινητικά ή άλλα προβλήματα υγείας στον οικείο καθημερινό τους χώρο, όπου εφαρμόζεται εξατομικευμένη προσέγγιση. Επιπλέον, αναλαμβάνει κάθε απλή ή σύνθετη νοσηλευτική υπηρεσία από απλές αιμοληψίες μέχρι πολύπλοκές ενδοφλέβιες θεραπείες, ιατρικές εκτιμήσεις, απεικονίσεις στο σπίτι, φροντίδα τραυμάτος – στομίας, υποστήριξη θρέψης καθώς και ολοκληρωμένη υποστήριξη καρκινοπαθών. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται τυχόν ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις ή περαιτέρω επιπλοκές στις θεραπείες των ασθενών, ενώ παρέχεται φροντίδα σε άτομα που χρήζουν επιπλέον θεραπείας μετά την έξοδό τους από το νοσοκομείο. Τέλος, ενδυναμώνεται η σύνδεση και η λειτουργία της οικογένειας ενώ προάγεται το υγιεινό περιβάλλον.

Σήμερα, η εταιρεία λειτουργεί υπό την επίβλεψη μιας εξειδικευμένης ιατρικής ομάδας με άρτια επιστημονική κατάρτιση και με ένα εκτεταμένο δίκτυο καταξιωμένων νοσηλευτών με πολυετή εμπειρία σε μονάδες εντατικής θεραπείας.​

Η αγάπη για τον ασθενή και η σωστή περίθαλψή του αποτελεί προτεραιότητά μας γι’αυτό πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η παροχή ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας επικεντρωμένη στις ατομικές ανάγκες των ασθενών. Αυτό επιτυγχάνεται με την ομαδική λειτουργία μας και την συστηματική παρακολούθηση της πρόοδου της υγείας των ασθενών μας.

Η DoctorHomeCare, εφαρμόζοντας υψηλά επίπεδα λειτουργίας, ανταποκρίνεται επιτυχώς στην ευθύνη εξασφάλισης της άριστης ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών κατ’οίκον νοσηλείας με αφοσίωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.