ΑΡΧΙΚΗ » Νοσηλεία Κατ Οίκον

Νοσηλεία Κατ’ Οίκον


Εξειδικευμένοι Νοσηλευτές Κατ’ Οίκον Όλο Το 24ωρο

DOCTOR HOME CARE

Νοσηλεία Κατ’ Οίκον 24 ώρες

Η υπηρεσία  κατ’ οίκον νοσηλείας από τη Doctor Home Care αφορά όλους όσους χρήζουν νοσηλείας στο σπίτι και δεν έχουν την δυνατότητα προσέγγισης στον χώρο του νοσοκομείου.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ONLINE

ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ – DOCTOR HOME CARE

Στόχος Της Υπηρεσίας “Κατ’ Οίκον Νοσηλεία”

Η Doctor Home Care παρέχει υπηρεσίες νοσηλείας στο σπίτι, από πτυχιούχους και εξειδικευμένους νοσηλευτές όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Στόχος μας αποτελεί η παροχή νοσοκομειακού επιπέδου αγωγής στο σπίτι σε ασθενείς που, στο παρελθόν, θα τοποθετούνταν σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου. Επιπλέον, η ευαισθητοποίηση γύρω από τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την παραμονή του ασθενούς στο νοσοκομείο, ιδιαίτερα των ηλικιωμένων, κάνει τους ασθενείς να βλέπουν με θετικό μάτι μία τέτοια επιλογή.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ: 210 6747520

doctrohomecare-kat-oikon-nosileia-stoxoi

10000

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

55000

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

50

ΔΗΜΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Με Σεβασμό για τη Ζωή και τον Άνθρωπο!

Πάντα με σεβασμό στις ανάγκες σας, ο νοσηλευτής μας έρχεται σπίτι σας και σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από απλή περιποίηση τραυμάτων και αιμοληψιών μέχρι την τοποθέτηση κάθε είδους καθετήρα. Ο επαγγελματίας υγείας μπορεί να είναι κοντά σας σε ελάχιστο χρόνο, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας για επείγοντα περιστατικά και μπορεί να αναλάβει βραχείες ή μακροχρόνιες κατ’ οίκον νοσηλείες.

nosileia-kat-oikon-doctorhomecare

ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΑΘΗΝΑ – DOCTOR HOME CARE

Κάλυψη Της Νοσηλείας Σας Σε Όλη Την Αττική!

Η Doctor Home Care παρέχει νοσηλεία κατ’ οίκον σε όλη την Αττική. Οι εξειδικευμένοι μας νοσηλευτές καταφθάνουν άμεσα στο σπίτι σας 24ώρες, 365 ημέρες το χρόνο!

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ: 210 6747520

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Φοβερή Ομάδα!

Εξαιρετικη ποιοτητα υπηρεσιων με επαγγελματισμο και σεβασμο στον ασθενή! Πραγματικά αρτια κατάρτισμένο προσωπικό με χαμόγελο και διάθεση για επίλυση οποιοδήποτε προβλήματος αντιμετωπίζει ο ασθενής.

Αντρέας Αθανασόπουλος / Google

Όλοι τους προσιτοί και δίπλα στον ασθενή

Bρηκα το τηλεφωνο του κ.Κωστογλάνη στο internet όταν έψαχνα απεγνωσμένα να ζητήσω βοήθεια από εξειδικευμενό προσωπικό σχετικά με την υγεία της μητέρας μου. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την ανθρωπιά και τον επαγγελματισμό του κυρίου Κωστογλάνη αλλά και όλης της νοσηλευτικής ομάδας του. Ειλικρίνα μέσα από την καρδιά μου πολλά μπράβο και πάλι ευχαριστώ για την υποστήριξη της υγείας της μητέρας μου.

Αλέξανδρος Στάικος / Google

Επαγγελματισμός!

Εξαιρετική ομάδα! Αμεσότητα, σοβαρή αντιμετώπιση και ανθρωπιά! Χωρίς ταλαιπωρία για τον ασθενή, αλλά και για την οικογένεια! Μεγάλη υπόθεση……….!

Θεανώ Μουστάκα / Google