Νοσηλεία Κατ Οίκον

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Νοσηλείας Στο Σπίτι.

doctor home care

Προγράμμα Νοσηλεία Κατ’ Οίκον – Στόχοι

Στόχος του Προγράμματος Κατ Οίκον Νοσηλεία αποτελεί η παροχή νοσοκομειακού επιπέδου αγωγής στο σπίτι σε ασθενείς που, στο παρελθόν, θα τοποθετούνταν σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου. Επιπλέον, η ευαισθητοποίηση γύρω από τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την παραμονή του ασθενούς στο νοσοκομείο, ιδιαίτερα των ηλικιωμένων, κάνει τους ασθενείς να βλέπουν με θετικό μάτι μία τέτοια επιλογή.

Χρειάζομαι Νοσηλεία Κατ' Οίκον

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

doctor home care

Οφέλη Από Το Πρόγραμμα Κατ Οίκον Νοσηλείας

  • Ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε ανάγκη του ασθενούς
  • Προσφέρει ολοκληρωμένη νοσηλευτική φροντίδα στο σπίτι
  • Συνεργάζεται στενά με τον γιατρό του ασθενούς και τον ενημερώνει για την πορεία της υγείας του
  • Μειώνει τις άσκοπες μετακινήσεις στο νοσοκομείο και την έκθεση του ασθενούς σε νοσοκομειακές λοιμώξεις
  • Αναλαμβάνει υπεύθυνα την συνολική φροντίδα χρονίως και βαρέως πασχόντων ασθενών
  • Όπου χρειαστεί, ομάδα συμβούλων ιατρών της DoctorHomeCare (εντατικολόγων, χειρουργών, παθολόγων κ.λ.π.) παρέχει άμεσα οδηγίες στους νοσηλευτές.
Χρειάζομαι Νοσηλεία Κατ' Οίκον

Δείτε Όλες Τις Υπηρεσίες Μας

ΟΙ κριτικεσ των ασθενων μας

Τι Είπαν Για Εμας!

Φοβερή Ομάδα!

Εξαιρετικη ποιοτητα υπηρεσιων με επαγγελματισμο και σεβασμο στον ασθενή! Πραγματικά αρτια κατάρτισμένο προσωπικό με χαμόγελο και διάθεση για επίλυση οποιοδήποτε προβλήματος αντιμετωπίζει ο ασθενής.

Αντρέας Αθανασόπουλος / Google

Όλοι τους προσιτοί και δίπλα στον ασθενή

Bρηκα το τηλεφωνο του κ.Κωστογλάνη στο internet όταν έψαχνα απεγνωσμένα να ζητήσω βοήθεια από εξειδικευμενό προσωπικό σχετικά με την υγεία της μητέρας μου. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την ανθρωπιά και τον επαγγελματισμό του κυρίου Κωστογλάνη αλλά και όλης της νοσηλευτικής ομάδας του. Ειλικρίνα μέσα από την καρδιά μου πολλά μπράβο και πάλι ευχαριστώ για την υποστήριξη της υγείας της μητέρας μου.

Αλέξανδρος Στάικος / Google

Επαγγελματισμός!

Εξαιρετική ομάδα! Αμεσότητα, σοβαρή αντιμετώπιση και ανθρωπιά! Χωρίς ταλαιπωρία για τον ασθενή, αλλά και για την οικογένεια! Μεγάλη υπόθεση……….!

Θεανώ Μουστάκα / Google