Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ DOCTOR HOME CARE

25+ Χρόνια Εμπειρίας σε Κλινικές Της Ελλάδας και του Εξωτερικού

Κωνσταντίνος Κωστογλάνης

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ | DOCTOR HOME CARE

Ο Κωνσταντίνος Κωστογλάνης του Ευαγγέλου γεννήθηκε στην Κοζάνη στις 21/12/1965. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στην Γενική Χειρουργική. Έχει διατελέσει Διευθυντής Χειρουργικού Τομέα στη Γενική Κλινική Τίμιος Σταυρός, Επιμελητής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και Γενικός Χειρουργός στο Νοσοκομείο ΙΑΣΩ General καθώς και Υπεύθυνος εντερικής και παρεντερικής διατροφής της ΜΕΘ και της 1ης Ογκολογικής Κλινικής του νοσοκομείου ΙΑΣΩ General. Επίσης έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης πολλών ιδιωτικών κλινικών (Βιοκλινική, Ερυθρός Σταυρός, Κεντρική Κλινική, Νέο Αθήναιον) ενώ έχει συνεργαστεί προσωπικά με τον διεθνούς φήμης καθηγητή της Καρδιοχειρουργικής Μαγκντί Γιακούμπ.

Κωνσταντίνος Λαμπίδης

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ο αγγειοχειρουργός κ. Κωνσταντίνος Λαμπίδης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1991, έτος κατά το οποίο έλαβε και την Άδεια άσκησης του Ιατρικού επαγγέλματος.

Χρυσούλα Καραναστάση

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Η Χρυσούλα Καραναστάση γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 15 Ιουλίου του 1969. Αποφοίτησε από το Λύκειο της Πρότυπης Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης ενώ απέκτησε το Πτυχίο Ιατρικής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Έλαβε τον τίτλο Ειδικότητας στην Αναισθησιολογία το 1999, ενώ ένα έτος μετά, μετά τις σχετικές εξετάσεις, το Δίπλωμα της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αναισθησιολογίας στην Αναισθησιολογία και Εντατική Θεραπεία.

Αργύρης Λεμονής

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ο Λεμονής Αργύρης τού Αναστασίου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16/11/1961, είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Σπυροπούλου και έχει τρία παιδιά. Είναι Στρατιωτικός ιατρός Αναισθησιολόγος – Αλγολόγος, Αντιπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού.

Θέλετε Να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Είμαστε πάντα δίπλα σας έτοιμοι να βοηθήσουμε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο για να μεταφερθείτε στην σελίδα επικοινωνίας.

Πατήστε Εδώ