ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

ΑΡΧΙΚΗ » ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΚΑΤ-ΟΙΚΟΝ

Η Doctor Home Care ειδικεύεται στην νοσηλεία κατ’ οίκον. Οι νοσηλευτές μας είναι έτοιμοι να καταφθάσουν άμεσα στον χώρο σας για να σας παρέχουν την κατάλληλη φροντίδα.

Το πρόγραμμα «Νοσηλεία Κατ’ Οίκον» σχεδιάσθηκε προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και νοσηλεία ατόμων που χρήζουν βοήθειας, (ασθενών, ηλικιωμένων, τραυματιών) στο ζεστό και οικείο περιβάλλον του σπιτιού τους, ώστε να δρα ευεργετικά στην ψυχολογία τους και να βοηθά στην ταχύτερη ανάρρωση και αποκατάστασή τους.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ


Η DOCTOR HOME CARE συνεργάζεται με άριστα καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες υγείας. Οι νοσηλευτές μας διακατέχονται παράλληλα από υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμό προς τον συνάνθρωπο. Ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του ατόμου ή την σύσταση του θεράποντος ιατρού, η DOCTOR HOME CARE θα παρέχει τον κατάλληλο νοσηλευτή για κατάλληλη φροντιδα του ασθενή στο σπιτι.

Οι νοσηλευτές και οι νοσηλεύτριες είναι απόφοιτοι ανωτέρων ή ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και μπορούν να πραγματοποιήσουν από μία απλή αλλαγή ορού έως πολύπλοκες και σύνθετες νοσηλείες βαρέως πασχόντων σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού.

ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ;


  • Αποφεύγετε την ταλαιπωρία την δική σας όσο και των συγγενών σας με άσκοπες μετακινήσεις .
  • Απολαμβάνετε εξειδικευμένη φροντίδα στο χώρο σας, με σεβασμό στον ασθενή.
  • Παραμένετε στο οικείο περιβάλλον του σπιτιού σας.
  • Εξοικονομείται ο πολύτιμος ελεύθερος χρόνος σας.
  • Μειώνετε δραστικά τις πιθανότητες ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.
  • Παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας στο σπίτι σας αντίστοιχες με αυτές του νοσοκομείου.
  • Γνωρίζετε από πριν, λεπτομερώς, το κόστος των υπηρεσιών.
  • Εξειδικευμένοι νοσηλευτές της Doctor Home Care, βρίσκονται σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο και παρέχουν ένα ευρύ φάσμα απλών και εξειδικευμένων νοσηλευτικών υπηρεσιών στο σπίτι.
  • Ο Θεράπων ιατρός σας καθορίζει τη νοσηλεία σας. Οι ειδικευμένοι νοσηλευτές μας βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό σας, ακολουθώντας και εφαρμόζοντας πιστά τις οδηγίες του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:


ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ


ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΜΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

Η νοσηλεία σας δεν χρείαζεται να είναι δύσκολη υπόθεση, με 3 απλά βήματα ο νοσηλευτής της Doctor Home Care βρίσκεται στην οικία σας!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ONLINE

Από τα πιο Απλά…έως τα πιο Δύσκολα…

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 210 6747520

10.000+

Μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο

55.000

Νοσηλευτικές Πράξεις κάθε χρόνο

30+

Πτυχιούχοι Νοσηλευτές

25+

Έτη Εμπειρίας Στο Χώρο