ΑΡΧΙΚΗ » ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ » ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Doctor Home Care

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μια υπηρεσία από τη Doctor Home Care που αφορά όλους όσους χρειάζονται επίσκεψη από Παθολόγο στο σπίτι και δεν έχουν την δυνατότητα προσέγγισης στον χώρο του νοσοκομείου.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΤΩΡΑ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ – DOCTOR HOME CARE 

Στόχος της υπηρεσίας “ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” είναι η εκτίμηση της κλινικής κατάστασης του ασθενούς στο οικείο περιβάλλον του. Ο Ειδικός Παθολόγος καταφθάνει άμεσα στον χώρο σας, πλήρως εξοπλισμένος για κατ’ οίκον επισκέψεις, και κατόπιν κλινικής εξέτασης, ορίζει την νοσηλευτική πράξη, καθώς και την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή που πιθανόν απαιτείται. Έπειτα αναλαμβάνουν οι εξειδικευμένοι νοσηλευτές της Doctor Home Care. Ο Παθολόγος Στο Σπίτι αποτελεί μία 24ωρη υπηρεσία που καλύπτει ολόκληρη την Αττική. Με ένα τηλεφώνημα στο 210-6747520, κλείνετε το ραντεβού σας άμεσα με έναν Παθολόγο της Doctor Home Care.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΠΑΘΟΛΟΓΟ - 210 6747520

pathologos-sto-spiti-doctorhomecare

ΓΙΑΤΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ;


Παρέχουμε τη δυνατότητα κλινικής εξέτασης από ειδικό παθολόγο στο σπίτι, διαθέτοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.  Διευκολύνουμε άτομα που είναι δύσκολο να μετακινηθούν στο νοσοκομείο ή στο ιατρείο και εξασφαλίζουμε άριστης ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες με άμεση ανταπόκριση.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ

Ο παθολόγος της Doctor Home Care καλείται να αντιμετωπίσει κατ’ οίκον ένα φάσμα νοσολογικών οντοτήτων (τόσο οξέων όσο και χρόνιων) που εμπίπτουν στην ειδικότητα της εσωτερικής παθολογίας.

exetasi-apo-pathologo-doctrohomecare

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί εξειδικευμένο και υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό πιστοποιημένο από τον Ιατρικό Σύλλογο.