ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Στόχος του Προγράμματος “ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” αποτελεί η παροχή νοσοκομειακού επιπέδου αγωγής στο σπίτι σε ασθενείς που, στο παρελθόν, θα τοποθετούνταν σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου. Επιπλέον, η ευαισθητοποίηση γύρω από τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την παραμονή του ασθενούς στο νοσοκομείο, ιδιαίτερα των ηλικιωμένων, κάνει τους ασθενείς να βλέπουν με θετικό μάτι μία τέτοια επιλογή.

Ο Παθολόγος είναι ο γιατρός που κάνει μία πρώτη εκτίμηση της κλινικής κατάστασης του ασθενούς. Ο Παθολόγος Στο Σπίτι είναι 24ωρη υπηρεσία και καλύπτει ολόκληρη την Αττική. Με ένα τηλεφώνημα στο 210-6747520
, κλείνετε το ραντεβού σας άμεσα με έναν Παθολόγο της Doctor Home Care.

Ο Ειδικός Παθολόγος καταφθάνει άμεσα στον χώρο σας, πλήρως εξοπλισμένος για κατ’ οίκον επισκέψεις, και κατόπιν κλινικής εξέτασης, ορίζει την νοσηλευτική πράξη, που πιθανόν χρειάζεται και αναλαμβάνουν οι εξειδικευμένοι νοσηλευτές της Doctor Home Care, καθώς και την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΠΑΘΟΛΟΓΟ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ-ΣΤΟ-ΣΠΙΤΙ

Παθολόγος-Στο-Σπιτι-Doctor-Home-Care

Πρόγραμμα “ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”

 

  • Ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε ανάγκη του ασθενούς
  • Προσφέρει ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα στο σπίτι
  • Μειώνει τις άσκοπες μετακινήσεις στο νοσοκομείο και την έκθεση του ασθενούς σε νοσοκομειακές λοιμώξεις
  • Αναλαμβάνει υπεύθυνα την συνολική φροντίδα χρονίως και βαρέως πασχόντων ασθενών
  • Όπου χρειαστεί, ομάδα συμβούλων ιατρών της Doctor Home Care (εντατικολόγων, χειρουργών, παθολόγων κ.λ.π.) παρέχει άμεσα οδηγίες στους νοσηλευτές.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ

Ο παθολόγος της Doctor Home Care καλείται να αντιμετωπίσει κατ’ οίκον ένα φάσμα νοσολογικών οντοτήτων (τόσο οξέων όσο και χρόνιων) που εμπίπτουν στην ειδικότητα της εσωτερικής παθολογίας.