ΑΡΧΙΚΗ » ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΚΑΙ TRIPLEX ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

ΥΠΕΡΗΧΟΙ KAI TRIPLEX ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Υπέρηχος και Triplex Κατ Οίκον Με Τον Κορυφαίο Φορητό Υπερηχοτομογράφο Της Αγοράς.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

DOCTOR HOME CARE

TRIPLEX ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Η Doctor Home Care διενεργεί όλα τα υπερηχογραφήματα και τα triplex στο σπίτι σας, άμεσα, εύκολα και αξιόπιστα, χωρίς την ταλαιπωρία της μετακίνησης. Καλέστε στο 210 6747520 όλο το 24ωρο. Έμπειρος ιατρός ακτινολόγος πραγματοποιεί τον υπέρηχο ή το τρίπλεξ κατ’ οίκον και σας παραδίδει αμέσως εκτυπωμένα τα αποτελέσματα μαζί με ιατρική γνωμάτευση.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ

TRIPLEX ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

01.

Καλείτε στο 210-6747520

 

02.

Επικοινωνείτε με έμπειρο Γιατρό Ακτινολόγο.

03.

Ο Ακτινολόγος βρίσκεται δίπλα σας σε 60 λεπτά.

ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - DOCTOR HOME CARE

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η Doctor Home Care επενδύει στις νέες τεχνολογίες και διαθέτει για το σκοπό αυτό υπερηχογραφικό εξοπλισμό κατάλληλο για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα εξετασεων. Ο εξειδικευμένος φορητός εξοπλισμός υπερήχων με την τεχνολογία Penetration δίνει τη δυνατότητα εξέτασης ακόμα και εξαιρετικά υπέρβαρων ασθενών.  

Παράλληλα ο υπερηχογράφος παρέχει υψηλότατη ποιότητα απεικόνισης, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τα κορυφαία σταθερά μηχανήματα υπερήχων, δίνοντας τη δυνατότητα πραγματοποίησης κάθε είδους υπερηχογραφήματος στο σπίτι του ασθενή, με την ποικιλία υπερηχογραφικών κεφαλών που προσφέρει.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6747520, κλείστε άμεσα το ραντεβού σας με τον Ακτινολόγο Γιατρό και ενημερωθείτε για τις τιμές.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ- 210 6747520

Υπερηχοτομογράφος-κατ-οικον

ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΟΣ-ΚΑΤ-ΟΙΚΟΝ-DOCTORHOMECARE

Στόχοι Του Υπηρεσίας “ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ”

Την τελευταία δεκαετία η εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα των υπερήχων έχει οδηγήσει στην κατασκευή συμπαγών φορητών υπερηχογραφικών μηχανημάτων, που ενσωματώνουν όλες τις τεχνολογίες ενός κλασικού σταθερού υπερηχογράφου. Βασισμένο στη λογική του φορητού υπολογιστή, οι φορητοί υπερηχογράφοι προσομοιάζουν σε αυτόν, θυμίζουν δηλαδή ένα μεγάλο laptop. Σε αυτούς ενσωματώνονται σε μορφή software οι εφαρμογές που επιτρέπουν βέλτιστη ποιότητα απεικόνισης και απόλυτη αξιοπιστία. Στοχος της υπηρεσίας μας αποτελεί η παροχή νοσοκομειακού επιπέδου υπερήχων που φέρνει στο σπίτι του ασθενή όλες τις τεχνολογίες αιχμής, όλο το 24ωρο, αποφεύγοντας την πολύωρη αναμονή και τον αφιλόξενο χώρου του διαγνωστικού κέντρου για την εκτέλεση της εξέτασης.

Γιατί Υπέρηχος Στο Σπίτι;


Παρέχουμε τη δυνατότητα Υπερήχου Στο Σπίτι, διαθέτοντας όλο τον εξοπλισμό και την απαιτούμενη προστασία.  Διευκολύνουμε άτομα που είναι δύσκολο να μετακινηθούν και εξασφαλίζουν άριστης πιστότητας και ποιότητας ακτινογραφική εξέταση με άμεση ανταπόκριση.

ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΚΑΙ TRIPLEX ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ – ΤΙΜΕΣ

Η Doctor Home Care με τον διαθέσιμο φορητό εξοπλισμό μπορεί να σας εξυπηρετήσει για τη διενέργεια υπερήχων κοιλίας, όπως άνω ή κάτω, νεφρών και ουροδόχου κύστης, προστάτη, έσω γεννητικών οργάνων, ήπατος, χοληδόχου κύστης, χοληφόρων, παγκρέατος, θυρεοειδούς, μαστών, όσχεου, μαλακών μορίων κ.α. Ο φορητός υπερηχογράφος μας δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης ακόμα και τρισδιάστατων (3D) υπερηχογραφημάτων. 

Σε Όλη Την Αττική -Καθημερινά, Με Χαμηλό Κόστος, Αποκλειστικά Από Ειδικό Ακτινολόγο Γιατρό.

Επιτόπου Παράδοση Γνωματευμένου Υπερηχογραφήματος.

ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΙΑΣ

€ 120

ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ​

€ 110

ΜΑΣΤΟΥ​

€ 130

TRIPLEX ΚΑΡΔΙΑΣ

€ 160

Για Περισσότερες Πληροφορίες & Τιμές

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ

triplex καρδιας κατ οικον doctorhomecare

DOCTOR HOME CARE


 

TRIPLEX ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ


Triplex καρδιάς (υπερηχοκαρδιογράφημα) από καρδιολόγο στο σπίτι σας για τον έλεγχο των καρδιακών κοιλοτήτων και των βαλβίδων της καρδίας. Πρόκειται για διαθωρακικό υπερηχογράφημα καρδιάς που πραγματοποιείται από καρδιολόγο για να ελέγξει τις διαστάσεις και το σχήμα της καρδιάς, τη δύναμη άντλησης, τη ροή του αίματος και έτσι να εντοπίσει τυχόν βλάβη ή καρδιακή ανωμαλία.

DOCTOR HOME CARE


 

ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΑΝΩ ΚΟΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ


Στον υπερηχογραφικό έλεγχο της άνω κοιλίας κατ οικον περιλαμβάνεται η μελέτη του ήπατος, των χοληφόρων αγγείων, της χοληδόχου κύστεως, του σπλήνα και του παγκρέατος. Ο υπέρηχος άνω κοιλίας ενδείκνυται για τον έλεγχο στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Έλεγχο της μορφολογίας και του μεγέθους των οργάνων για πιθανή παθολογία (λιπώδης διήθηση ήπατος, μορφώματα κλπ).
  • Λίθους στην χολή, χολοκυστίτιδα
  • Νεοπλασίες και εστιακές αλλοιώσεις
  • Διάταση των χοληφόρων αγγείων

ΥΠΕΡΗΧΟΣ-ΑΝΩ-ΚΟΙΛΙΑΣ-doctorhomecare

ΥΠΕΡΗΧΟΣ-ΑΝΩ-ΚΟΙΛΙΑΣ-doctorhomecare

DOCTOR HOME CARE


 

ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ


Στον υπερηχογραφικό έλεγχο της κάτω κοιλίας κατ οικον περιλαμβάνεται η εξέταση του ουροποιητικού συστήματος δηλαδή των νεφρών και της ουροδόχου κύστης σε όλους τους ασθενείς και

  • Στους άνδρες ο προστάτης αδένας
  • Στις γυναίκες τα έσω γεννητικά όργανα (μήτρα και ωοθήκες).

DOCTOR HOME CARE


 

ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΜΑΣΤΟΥ


Μια ανώδυνη, ακίνδυνη και αναίμακτη μέθοδος απεικόνισης του εσωτερικού του μαστού με τη χρήση δέσμης υπερήχων. Χρησιμοποιείται συμπληρωματικά σε όλες τις γυναίκες που έχουν ένα ψηλαφητό ή μαστογραφικό εύρημα, κυρίως για να ξεχωρίσει αν πρόκειται για εύρημα συμπαγές ή κυστικό, καθώς και για να περιγράψει τα εξωτερικά όρια, την εσωτερική μορφή του και την αγγείωσή του. Χρησιμοποιείται επίσης σε νέες γυναίκες και κορίτσια που δεν έχουν ένδειξη για μαστογραφία.

ΥΠΕΡΗΧΟΣ-ΜΑΣΤΟΥ-DOCTORHOMECARE

DOCTOR HOME CARE


 

ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ


Το υπερηχογράφημα του Θυρεοειδούς αποτελεί την απεικονιστική εξέταση για παθήσεις του θυρεοειδούς και των παραθυρεοειδών αδένων, ενώ είναι σημαντική η χρησιμότητα του στην αξιολόγηση των τραχηλικών λεμφαδένων και των σιελογόνων αδένων. Είναι η εξέταση που μας δείχνει με ακρίβεια το μέγεθος και την παρεγχυματική σύσταση του θυρεοειδούς αδένα. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το υπερηχογράφημα θυρεοειδούς μπορεί να είναι παθολογικό ακόμα και όταν οι εξετάσεις αίματος που αφορούν στον θυρεοειδή αδένα είναι φυσιολογικές. Το υπερηχογράφημα αναδεικνύει τόσο την διάχυτη παρεγχυματική διαταραχή του αδένα (όπως στη θυρεοειδίτιδα) αλλά και τους όζους.

Υπερηχογράφημα-Θυρεοειδούς-doctorhomecare