ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ – DOCTOR HOME CARE

aimolipsia-kat-oikon/

Αιμοληψια Κατ’ Οικον

H Doctor Home Care αναγνωρίζοντας την ανάγκη του ασθενούς για αιμοληψία στο σπίτι ή στο γραφείο, παρέχει την υπηρεσία Αιμοληψια Κατ’ Οικον για όλους. Η υπηρεσία μας καλύπτει όλο το λεκανοπέδιο Αττικής 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρουμε παρακαλώ Πατήστε ΕΔΩ.

αιμοληψία-κατ-οικον

Η κινητή μονάδα μας σας επισκέπτεται στο χώρος σας για να πραγματοποιηθεί η αιμοληψία και σας ενημερώνει για τα αποτελέσματα εντός της ίδιας ή της επόμενης εργάσιμης ημέρας. Τα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Εργαστήρια της Doctor Home Care διασφαλίζουν και αποδεικνύουν την Ποιότητα λειτουργίας τους και παροχής Υπηρεσιών Υγείας, εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 και συμμετέχουν σε Διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας (Proficiency Testing), γνωστά ως Εξωτερικός Έλεγχος Ποιότητας.

 

Αιμοληψια Κατ’ Οικον – Συχνές Ερωτήσεις/ Απαντήσεις

1. Τι εξετάσεις μπορώ να πραγματοποιήσω μέσω της υπηρεσίας αιμοληψία κατ’οίκον;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλες τις μικροβιολογικές εξετάσεις που εκτελούνται από Διαγνωστικά Εργαστήρια.

2. Σε ποιους απευθύνεται η υπηρεσία;

Η υπηρεσία αιμοληψία στο σπίτι απευθύνεται σε όλους και όχι μόνο τις περιπτώσεις δυσκινητων ατόμων. Η διευκόλυνση του ασθενούς είναι προφανής καθώς δεν χρειάζεται να επισκεφτεί καποιο διαγνωστικό κέντρο ούτε να παραλάβει τα αποτελέσματα ο ίδιος. Παιδιά, οικογένειες, ηλικιωμένοι, εργαζόμενοι εταιρειών μπορούν με ένα μόνο τηλεφώνημα να λύσουν το πρόβλημά τους.

3. Πως μπορώ να κλείσω ραντεβού για αιμοληψία στο σπίτι;

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού καλώντας τηλεφωνικά, στο τηλεφωνικό κέντρο μας: 210-6747520

4. Ποιό είναι το κόστος της Αιμοληψια Κατ’ Οικον;

Το κόστος της υπηρεσίας διαμορφώνεται στα 25€. Το κόστος καλύπτει το ραντεβού με τον νοσηλευτή καθώς και την αποστολή των αποτελεσμάτων

5. Πόσες ημέρες πριν πρέπει να κλείσω ραντεβού για αιμοληψία; Χρειάζεται κάποια προετοιμασία πριν την εξέταση;

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού 1 ή 2 ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την εξέταση. Για τις προετοιμασίες των εξετάσεων, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από τον εκπρόσωπο της Doctor Home Care που θα σας κλείσει το ραντεβού.

6. Μπορώ να κλείσω ραντεβού για αιμοληψία στο χώρο εργασίας μου;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αιμοληψία τόσο ατομικά όσο και ομαδικά σε οποιοδήποτε χώρο σας εξυπηρετεί.

7. Πότε και με ποιόν τρόπο μπορώ να παραλάβω τα αποτελέσματα μου;

Ανάλογα με τις εξετάσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε, θα ενημερωθείτε την ημέρα της αιμοληψίας για την παραλαβή των αποτελεσμάτων. Μπορείτε να παραλάβετε τα αποτελέσματα στην οικία σας είτε ηλεκτρονικά μέσω email.

8. Μπορώ να κάνω χρήση του Ταμείου μου (ΕΟΠΥΥ);

Ναι, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εξετάσεις με χρήση παραπεμπτικού σημειώματος από τον ιατρό σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο της Doctor Home Care.