ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

ΑΡΧΙΚΗ » ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

idiotika-asthenofora-diakomides

Ιδιωτικά Ασθενοφόρα Στην Αθήνα

Η Doctor Home Care συνεργάζεται με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες ιδιωτικών ασθενοφόρων και εξασφαλίζουν την ασφαλή διακομιδή ασθενών όλο το 24ωρο στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Εύκολα, με ένα τηλεφώνημα στο 210 6747520, αναλαμβάνουμε την άμεση μεταφορά σας με υπερσύγχρονα Ιδιωτικά Ασθενοφόρα, σε προσιτές τιμές. Τα Ασθενοφόρα μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υπερσύγχρονες συσκευές και επανδρωμένα με έμπειρο και πιστοποιημένο προσωπικό.


Μεταφορά Ασθενών σε Νοσοκομείο: Άμεση και Ασφαλής Μεταφορά. 

  • Άμεση και Ασφαλής μεταφορά του ασθενούς από έμπειρους Διασώστες (πιστοποιημένοι από το ΕΚΑΒ) και Γιατρούς (Αναισθησιολόγο-Καρδιολόγο-Παθολόγο).
  • Υπερσύγχρονα Ιδιωτικα Ασθενοφορα εξοπλισμένα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας της Ελλάδας και της Ευρώπης.
  • Μεταφορά ασθενών σε Αττική, Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα. με τα Ιδιωτικά Ασθενοφόρα της Doctor Home Care.
  • Διακομιδή του ασθενούς όλο το 24ωρο με ιδιωτικό ασθενοφόρο από 50€. 
  • Διαθεσιμότητα όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
  • Κάλυψη εκδηλώσεων με γιατρό και ασθενοφόρο.
  • Αντιμετώπιση Επειγόντων Περιστατικών Χωρίς ταλαιπωρία, με σεβασμό στον ασθενή.
  • Η ομάδα μας αποτελείται από γιατρούς, νοσηλευτές και έμπειρους διασώστες.

Η Μεταφορά Σας Γίνεται Με Ασφάλεια & Συνέπεια!

ασθενοφορα-αθηνα

Γιατί Ξεχωρίζει η Υπηρεσίας μας;

Αμεσότητα:

Η μεταφορά γίνεται άμεσα! Εξασφαλίζουμε ελάχιστο χρόνο αναμονής και φτάνουμε στο χώρο του ασθενούς μέσα σε 30’, ακόμα και σε ώρες αιχμής.

Ασφάλεια:

Τα ιδιωτικά ασθενοφόρα είναι πιστοποιημένα και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλούς μεταφοράς. Διαθέτουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και είναι οχήματα καινούργια, τελευταίας τεχνολογίας.

Σεβασμός προς τον Ασθενή:

Φροντίζουμε πάοντοτε να μην ταλαιπωρηθεί ο ασθενής και να έχει ασφαλή και αξιοπρεπή μεταφορά. Η υπηρεσία που προσφέρουμε είναι ολοκληρωμένη, μεταφέροντας τον ασθενή από το κρεβάτι του στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Κινητές μονάδες

Διαθέτουμε ιδιωτικό ασθενοφόρο με κινητή μονάδα ώστε να παρακολουθείται η κατάσταση της υγείας του ασθενούς κατά τη διάρκεια της διακομιδής.

Πιστοποιημένοι Διασώστες

Σε κάθε μεταφορά με ιδιωτικό ασθενοφόρο παρίστανται 2 έμπειροι, πιστοποιημένοι διασώστες. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα μεταφορά ασθενούς με τη συνοδεία ειδικευμένου γιατρού.
Το προσωπικό που συνοδεύει τον ασθενή στην μεταφορά του με το ασθενοφόρο έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ώστε να παρέχει πρώτες βοήθειες.

Καθορισμένες τιμές

Τα ιδιωτικά ασθενοφόρα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη αλλά και στο σύνολο των περιοχών κάλυψης έχουν καθορισμένη τιμή διακομιδής, η οποία σας ανακοινώνεται από το συντονιστικό μας κέντρο.

 

Ιδιωτικά Ασθενοφόρα Τιμές:

Τα ιδιωτικά ασθενοφόρα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη αλλά και στο σύνολο των περιοχών κάλυψης έχουν καθορισμένη τιμή διακομιδής, η οποία ξεκινά από 50€ για μια απλή διακομιδή.

 

μεταφορα-ασθενων-ιδιωτικο-ασθενοφορο