ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

ΑΡΧΙΚΗ » ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

idiotika-asthenofora-diakomides

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ (ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΤΤΙΚΗ)

Η Doctor Home Care συνεργάζεται με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες ιδιωτικών ασθενοφόρων και εξασφαλίζουν την ασφαλή διακομιδή ασθενών όλο το 24ωρο στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Εύκολα, με ένα τηλεφώνημα στο 210 6747520, αναλαμβάνουμε την άμεση μεταφορά σας με υπερσύγχρονα Ιδιωτικά Ασθενοφόρα, σε προσιτές τιμές. Τα Ασθενοφόρα μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υπερσύγχρονες συσκευές και επανδρωμένα με έμπειρο και πιστοποιημένο προσωπικό.


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΜΑΣ!

  • Συντονισμός διακομιδών από τους το τηλεφωνικό κέντρο της Doctor Home Care
  • Διακομιδή του ασθενούς με ιδιωτικά ασθενοφόρα στην Αθήνα από 50 €
  • Όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
  • Έμπειροι διασώστες πιστοποιημένοι από το ΕΚΑΒ
  • Κινητές Ιατρικές μονάδες με σύγχρονο εξοπλισμό
  • Συνοδεία από γιατρό (Αναισθησιολόγο-Καρδιολόγο-Παθολόγο)
  • Μεταφορά ασθενών σε Αττική, Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.
  • Κάλυψη εκδηλώσεων με γιατρό και ασθενοφόρο.

ασθενοφορα-αθηνα

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ “ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ”; 

 

Αμεσότητα:

Η μεταφορά γίνεται άμεσα! Εξασφαλίζουμε ελάχιστο χρόνο αναμονής και φτάνουμε στο χώρο του ασθενούς μέσα σε 30’, ακόμα και σε ώρες αιχμής.

Ασφάλεια:

Τα ιδιωτικά ασθενοφόρα είναι πιστοποιημένα και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλούς μεταφοράς. Διαθέτουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και είναι οχήματα καινούργια, τελευταίας τεχνολογίας.

Σεβασμό!

Φροντίζουμε πάοντοτε να μην ταλαιπωρηθεί ο ασθενής και να έχει ασφαλή και αξιοπρεπή μεταφορά. Η υπηρεσία που προσφέρουμε είναι ολοκληρωμένη, μεταφέροντας τον ασθενή από το κρεβάτι του στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Κινητές μονάδες

Διαθέτουμε ιδιωτικό ασθενοφόρο με κινητή μονάδα ώστε να παρακολουθείται η κατάσταση της υγείας του ασθενούς κατά τη διάρκεια της διακομιδής.

Πιστοποιημένοι Διασώστες

Σε κάθε μεταφορά με ιδιωτικό ασθενοφόρο παρίστανται 2 έμπειροι, πιστοποιημένοι διασώστες. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα μεταφορά ασθενούς με τη συνοδεία ειδικευμένου γιατρού.
Το προσωπικό που συνοδεύει τον ασθενή στην μεταφορά του με το ασθενοφόρο έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ώστε να παρέχει πρώτες βοήθειες.

Πανελλαδική κάλυψη

Μεταφορές πραγματοποιούνται εκτός από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στην ηπειρωτική Ελλάδα, δηλαδή στη Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Ήπειρο, Θεσσαλία, Μακεδονία, αλλά και σε νησιά κατόπιν συνεννόησης.

Καθορισμένες τιμές ιδιωτικών ασθενοφόρων με απόδειξη

Τα ιδιωτικά ασθενοφόρα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη αλλά και στο σύνολο των περιοχών κάλυψης έχουν καθορισμένη τιμή διακομιδής, η οποία σας ανακοινώνεται από το συντονιστικό μας κέντρο.

 

μεταφορα-ασθενων-ιδιωτικο-ασθενοφορο